3D Пъзели

3D Пъзели

3D пъзелите, които ние внасяме с марката Wood Trick.

Те не са обикновенни детски пъзели за игра. Те са нещо повече от детска играчка, макар че са подходящи и за деца и за игра. Нашите пъзели биха задоволили желанията и страстта дори на най-запаления почитател, колекционер и ценител на красотата, изящния детайл и качествена изработка. Те имат колекционерска стойност и са подходящи за хоби за всеки човек. Чудесен вариант са за подарък.

3D Пъзелите на Wood Trick са изработени от 100% екологично чисти материали и не са използвани бои, лакове или лепила. Те са изработени само от дървен материал. За тяхното сглобяване също не се използват лепила или друг вид помощни средства. Единственото, което трябва да направите, за да ги сглобите е да съедините отделните части една към друга и ще се получи страхотен модел. И този модел ще изглежда толкова автентично и истинско, че ще е като макетен вариант на оригинала.

Освен това тези пъзели имат механизъм за задвижване. Точно така. Те могат и да се движат! За да се задейства механизма просто се слага едно ластиче, което е включено в комплекта и се навива. Механизма също е изработен много качествено и старателно изцяло от дървен материал.

Искате да направите подарък на любим човек, но не знаете какво точно да взетеме? Е 3D Пъзелите на Wood Trick са нещо оригинално, нещо ново, нещо което гарантирано ще изненада всеки човек, без значение дали е мъж, жена или дете. Те са прекрасен подарък и занимание за цялото семейство, особено в дните от годината, в които разходките на вън не са за предпочитане.

Разгледайте нашите предложения от различни модели пъзели и зберете тези, които Ви допадат най-много. Съберете си цяла колекция и станете истински колекционер. Едно ново хоби за Вас и Вашето семейство. Прекрасна украса и декор за Вашия дом, както и много приятно и забавно занимание в ръцете на всяко дете.

Нека заедно да направим живота по-красив и по-приятен и по-забавен!

марки
Подреди по