3D Пъзели

3D Пъзели

3D пъзелите с марката Wood Trick са нещо много повече от обикновени пъзели за деца. Те са нещо повече и от стандартните детски играчки. Нашите 3D пъзели биха задоволили желанията и страстта дори на най-запаления почитател, колекционер и ценител на красотата, изящния детайл и качествена изработка.

 

3D пъзели от Beautyfullive.eu - какво да очаквате?

 

  • 3D Пъзелите на Wood Trick са изработени от 100% екологично чисти материали (дърво), а бои, лакове или лепила не са използвани - нито при изработката, нито са ви необходими при сглобяването на пъзела. Единственото, което трябва да направите, е да съедините отделните части една към друга и ще се получи страхотен модел, който изглежда толкова автентично и истинско, че ще е като макетен вариант на оригинала;
  • Освен това, тези 3D пъзели имат механизъм за задвижване. Точно така - те се движат! За да се задейства механизмът, просто се слага едно ластиче, което е включено в комплекта и се навива. Механизмът е изработен много качествено и старателно, изцяло от дървен материал.

 

Зарадвайте още сега любим човек с 3D пъзел

 

Искате да направите подарък на любим човек, но не знаете какво точно да вземете? Е, 3D Пъзелите на Wood Trick са нещо оригинално, нещо ново, нещо, което гарантирано ще изненада всеки човек, без значение дали е мъж, жена или дете. Те са прекрасен подарък и занимание за цялото семейство, особено в дните от годината, в които разходките навън не са за предпочитане.

Разгледайте нашите предложения от различни модели пъзели и изберете тези, които ви допадат най-много. Направете си цяла колекция от 3D пъзели и гарантирано никога няма да ви стане скучно, защото това е едно ново хоби за вас и вашето семейство. Освен всичко останало, те са прекрасна украса и декор за вашия дом, която лесно се вписва във всеки интериор.

Нека заедно да направим живота по-красив, по-приятен и по-забавен!

марки
Подреди по