Светещи ленти за глава

Светещи ленти за глава

Един напълно нов и хитов продукт! Това са светещите ленти а глава. Те са най-различни. Има с рога, с корона, със заешки уши и още много други. Но важното е, че всички са много интересни и представляват истинско забавление за всички деца. Точно така - те са предназначени за деца. Може да се ползват по случай някой празик като Хелоуин, или Коледа, или Нова Година, и защо не много други празници, а могат да се ползват и просто за вечерна разходка навън. Подходящи са още за детски рожденни дни, партита и дуги празници за деца. 

 

Светещите ленти за глава със сигурност ще донесат огромна радост и забавлеие за всяко дете, за цялото семейство и огромна радост и смях в цели дом. Има ли нещо по-хубаво от смеха на едно дете, което си играе и забавлява! За всеки родител е истинско удоволствсие и радост за сърцето да гледа собственото си дете как се забавлява и смее. Сега Вие можете да подарите тази радост на собственото си дете като му вземете една от нашите чудесни светещи ленти за глава.

 

Те са изработени от висококачествена пластмаса и най-важното е, че са направени с много любов към всяко дете. Могат да се ползват по много и най-различни поводи. А забавлението за децата е сигурно!

марки
Подреди по