Дозатори за паста за зъби

Дозатори за паста за зъби

Аксесоарите за паста за съби са част от всяка една баня и от всеки един дом. Дозаторите за паста за зъби ще Ви помогнат абсолютно точно да прецизирате количеството паста, което ще поставите върху четката, така че то да не е нито много малко нито прекалено много. Дозаторите могат да имат и много други допълнителни привилегии, които максимално да Ви облекчат в ежедневното посещаване на банята.

Нашите дозатори се инсталират в банята изключително лесно, без да се налга да се дупчи или пробива стената. Просто с залепващите се лепенки, които са в задната част на дозатора, той се поставя на стената, там където точно Вие желаете да го поставите и смятате, че ще Ви е най-дубоно да го ползвате.

Дозаторът е изключително точерн и прецизен, а освен това има и поставка за 5 четки за зъби, за да може и те хем да бъдат съхранени максимално добре, хем да са Ви винаги на удобно и практично място. Това е един чудесен аксесоар за всяка една баня и всяко едно домакинство.

Насладете се на голямото разнообразие от продукти, които ще видите в нашия онлайн магазин Beautyfullive.eu. Всички продукти на нашата търговска улица са наш собствен внос. И когато закупите стока от нас, Вие всъщност я взимате от първоизточника. А това е сигурна гаранция за изключително качество и най-добра цена. А ние Ви гарантираме бърза и лена поръчка и максимално бърза поръчка само до 3 работни дни.

Нека заедно да направим вижота и ежедневнието си по-красиви и по-удобни за всички!

марки
Подреди по