Elina Med

Elina Med

Elina Med е немска марка за козметика: шампоани, душ гелове,паста и четки за зъби, сапуни, течни сапуни,дамски превръзки и тампони и много други.

Като една стандартна немска марка Elina държи на 100% качество на своите продукти. Те са тествани, изпитани и с много високо ниво на качество. Продуктите имат срок на годност 12 месеца след отваряне и използване.

Голяма част от козметиката от този бранд е с различни успокояващи закожата или косата свойства като съдържат билки като: мента. Имат и най-различни аромати като: ябълка, праскова, лимон и прочие. Голяма част от птодуктите имат лечебни и хигиенични свойства.

 

На фона на всичко това най-хубавото е, че цената е изключително приемлива за пазара в България и засредностатистическия български потребител. Така марката гарантира много високо качество на изключително приемлива цена, която е конкурентно способна. Това гарантира сигурно удовлетвореност на всеки един потребител в България ипо целия свят.

 

Ние от DDGroup сме щастливи не само, че предлагаме тази марка в България, но и много повеч, защото тя е наш собствен внос. Така ние добавяме още един немски бранд към нашето портфолио от различни марки. Както и добавяме още една група продукти. Вече към уреди за дома и офиса, здраве и красота, грижа за тялото, детски продукти, Пъзели с механизъм имаме вече и козметични продукти.

 

Разгледайте асортимента от козметични продукти с марката Elina и не се колебайте да поръчате и за себе си!

марки
Подреди по