Често задавани въпроси (FAQ)

?
Искам да продавам по метода Дроп-Шипинг, но не съм много запознат с него. Може ли повече информация?

Ние с удоволствсие ще Ви дадем подробна информация.

По методата Дроп-Шипинг може да работи абсолютно всеки човек, който притежава фирма. Вие можете да продавате в собствен сайт и в много други онлайн платформи.

Приу този метод Вие не инвестирате нищо в стока, а само продавате нашата стока. При поръчка от клиент пращате куриер към нас, който взима стоката и я кара на клиент. Вие заплащате фактурата чак след вече получена поръчка от клиент.

За да продавате нашите продукти можете да използвате цялата информация за тях в нашия сайт като: снимки, информация, цени и прочие.

Метода на работа Дроп-шипинг е един от най-модерните методи на работа и продажби най-вече в онлайн пространството и все по-модерен и достъпен и в България.

Ако имате допълнителни въпроси или запитвания моля да се обадите на телефон: 0878 87 35 54 или да пишете на имейл: Office@beautyfullive.eu. Ние с радост ще Ви отговорим на всички въпроси и ще Ви дадем подробна информация на всичко.

Желаем Ви УСПЕХ!

?
Искам да работя на дроп-шипинг с вас. Какви са условията?

Здравейте.

По метода дроп-шипинг можете да работите с нас стига да имате фирма. Вие като наш партньор ще получите изключително добра отстъпка от цената за всеки продукт, който виждате в сайта. Всичко в нашия онлайн магазин Beautyfullive.eu е наш собствен внос и ние го продаваме на едро и дребно. Цените в сайта са цени към краен клиент. Тези цени не са задължителни за нашите партньори, а са само препоръчителни.

Метода за работа на дроп-шипинг е максимално опростен и улеснен за Вас. Вие не държите стока на склад и не правите излишни инвестиции. Всичко, което продавате си стои на склад при нас и Вие само го продавате чрез Ваш онлайн магазин или други онлайн платформи. При поръчан продукт се праща куриер до нас, който взима поръчката, а Вие заплащате продукта след като вече е взет от нас и имате направена поръчка за него.

За да разберете повече за отстъпките, които ще получите за всички наши стоки моля да се обадите на телефон: 0878 87 35 54 или пишете на имейл: office@Beautyfullive.eu. Ние с радост ще Ви отговорим на всички въпроси и ще Ви дадем подробна информация за всичко, което Ви интересува.

Желаем Ви приятно пазаруване и много успешни продажби!

?
Искам да пазарувам на едро от Вас. Какви са условията?

Здравейте.

От цени на едро може да се възползва всяка една фирма, която е наш партньор и с която работим. 

Вие имате право да продавате нашите стоки във физически магазин или в онлайн магазин. Те притежават всички необходими документи за тази цел.

Пазарувайки на на едро Вие ще се възползвате от доста по-добра цена от тази, която е посочена в сайта. Посочената цена в сайта е към краен клиент. Вие не сте длъжни да продавате нашите стоки на същите цени. Цените в сайта са само препоръчителни към търговците.

За да разберете повече и конкретната отстъпка от цената, ако сте фирма и искате да работите с нас моля да се обадите на телефон: 0878 87 35 54 или да пишете на имейл: Office@beautyfullive.eu и ние ще Ви отговорим възможно най-бързо и коректно на всички въпроси, които Ви интересуват.

Онлайн магазин Beautyfullive.eu Ви желае приятно пазаруване и много успешни продажби!

?
Мога ли да върна поръчана стока и при какви условия?

Всеки един клиент има право да върне поръчана стока в четиринайсетдневен срок след поръчката. Както и за продукти в гаранция до 24 месеца има право да се върне при дефектна стока.

При връщане на стоката трябва коректно да се опише защо стоката се връща. Трябва да е не използвана (ако се връща в 14 дневен срок без причина). Трябва да се върне с документ от куриер и в кутията, която трябва да е запазена.

?
Възможна ли е отстъпка от цената?

Цените за клиентите са тези, които са посочени в сайта. Възможна е отстъпка от цената за клиенти на едро, партньори с фирми, които продават нашите стоки. За допълнителни условия и начин на работа с други фирми и търговци на едро можете да пишете на Office@beautyfullive.eu

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас