Общи условия за ползване

Сайтът Beautyfullive.eu е направен, за да продава стока, която е само наш собствен внос. Ние продаваме на едро и дребно. Цените, които виждате в сайта са  цени на дребно към краен клиент. Цените на едро са с отстъпка от цените, които виждате в сайта. За информация и поръчки на едро от фирми и други магазини моля пишете на office@beautyfullive.eu.

Направена поръчка от клиент се изпраща с куриер и пристига на посочен от клиент адрес до 3 работни дни. Клиента запазва правото си да върне стоката до 14 работни дни след поръчката без конкретна причина. при връщане на стоката клиента заплаща разходите към куриерската фирма за получаване на продукта и за неговото връщане. Върнатия продукт трябва да е без следи от ползване и с добре запазена опаковка.

Всички стоки, които са електронни са с гаранция 24 месеца според законодателството в България. За да важи гаранцията продуктът трябва да има фабричен дефект, да запазите бележката от куриер и да съхранявате кутията на продукта. След връщане на продукт, който е в гаранция на клиента ссе връща заплатената сума за продукта, сменя се с друг или се ремонтира и отново му се изпраща с куриер. Клиента сам избира едно от посочените три начина на работа.

Ние следим и коригираме наличностите в нашия сайт ежедневно. Все пак е възможно, поради много продажби в един ден, да се случи даден продукт да се води в наличност, а всъщност да не е. При такава ситуация ние уведомяваме клиента своевременно за наличността на продукта или неговата изчерпана наличност.

Запазваме правото си да проверяваме клиент по телефон и адрес преди да изпратим поръчан продукт. При ненамерен клиент и не точен адрес запазваме правото си да не изпълняваме направената поръчка.

 

Решаването на спорове може да видите ТУК