Пазарувай на едро

18 септември 2021
Пазарувай на едро

Ние от онлайн магазин Beautyfullive.eu сме вносители на голяма гама от най-различни стоки. Това са стоки за здраве и красота, аксесоари за спортисти, стоки за дома и офиса, имаме и 3D пъзели и стоки за деца дори.

 

Всеки един човек, който разполага със собствена фирма, магазин или склад може да поръчва на едро стоки от нас. Ние даваме отстъпка на всичко, което внасяме и го продаваме на едрова цена за фирми. Това е една страхотна възможност Вие да разширите собствения си бизнес със стоки, които са изключително интересни и желани от клиентите в България. Какъв по-добър начин за печелене на повече клиенти и съответно на повече пари.

 

Много лесно можете да станете наш партньор. просто ни пишете на имейл с информация за Вас и за Вашата фирма и за това какви стоки Ви интересуват. ние имаме голямо разнообразие и големи количества от всичко. Благодарение на модерния 21-ви век не е нужно да сте от София, за да пазарувате от нас. Можете да си направите поръчката онлайн или по телефон или по имейл и ние ще Ви изпратиме всичко, което желаете с куриер. По този начин Вие имате уникалната възможност много бързо и лесно да увеличите асортимента в магазина си без значение дали е физически или онлайн. А това означава повече клиент и повече печалби.

 

Имайте предвид, че ние тестваме всички стоки, които продаваме, което Ви гарантира добро качество и сигурност. Поръчваме само от доказани производители. Работим с марки продукти, които са от Италия, Германия, Полша, Украйна и пр.

 

Можете да ни зададете всякакви въпроси, както и да разберете повече за отстъпки и начин на работа като ни пишете на имейл: Office@beautyfullive.eu или като се обадите на телефон: 0878 87 35 54

 

Желаем Ви УСПЕХ!

3D Пъзели Wood Trick
22 септември 2021

Колко му трябва на един човек, за да се чувства по-добре!?

прочети още
Дропшипинг
18 септември 2021

Започни собствен Бизнес! Работи на Дропшипинг с нас! Beautyfullive.eu Научи повече тук...

прочети още
Стоки здраве и красота
18 септември 2021

Здравето и красотата са едни от най-важните неща за всеки човек!

прочети още