Писалка за брада

Писалка за брада

Днес в 21-ви век брадите са нещо модерно. Ако до скоро е било модерно гладко обръснато лице сега не е точно така. На мода са големите бради, които обаче са добре поддържани, ресани, чисти и оформени. Много мъже имат големи бради, а още повече искат да имат. Но каква е причината Вие да искате брада, а да не си пуснете една модерна и стилна брада? Може би не Ви расте достатъчно брада и нямате достатъчно окосмяване по лицето, за да си направите така желаната брада? 

Сега вече това не е проблем, защото ние Ви предлагаме един продукт, който е последен писък на модата и технологията. Това е писалка за брада, благодарение на която Вашата брада ще е голяма и Вие също ще имате възможност да си направите прическа и да се грижите за своята безупречна брада. Писалката съдържа специална течност, с която трябва да рисувате върху лицето си по местата, на които искате да ви поникне по-бързо брада. Трябва да го правите в продължение на два месеца всяка сутрин и вечер тоест по два пъти на ден. И само за два месеца ще се сдобиете с мечтаната брада, за която сте мечтали цял живот.

Писалката съдържа специална течност, която подхранва космения фуликул и по този начин стимулира растежа на брада или окосмяването по лицето.

Днес брадата не се приема като нещо съвсем обикновенно, кето просто трябва да обръснете. Една стилна и добре оформена и поддържана брада се приема като част от Вас и цялото Ви облекло. Сега и Вие ще имате възможност да направите точно такава брада каквато винаги сте желали.

Ние Ви предлагаме този и още безброй много други интересни и интригуващи продукти. Просто се разходете по нашата онлайн търговска улица, която ние нарекохме Beautyfullive.eu и изберете тези продукти, които са подходящи за Вас, и които Вие желаете най-много. 

Нека заедно сбъднеме мечтите си за един по-красив и по-елегантен живот!

марки
Подреди по