Светеща калъфка за възглавница

Светеща калъфка за възглавница

Здравейте, уважаеми клиенти.

На Вашето внимание предлагаме един нов и изключително интригуващ продукт. Това е светеща калъфка за възглавница.

Върху калъфката можете да рисувате сами. Но не рисувате с молив, химикал или четка, а със светлина. За целта в комплекта е включен специален лазер-ключодържател, който можете да използвате, но можете да ползвате дори фенера на телефона си. А след като нарисувате нещо със светлината, то калъфката ще отрази светлината от Вашата рисунка и изживяването ще бъде повече от вълнуващо. нарисувайте каквото решите върху собствената си възглавница преди лягане и загасете лампата и след това се наслаждавайте на невероятния ефект.

 

Това е една нова технология, която е използвана за направата на този удивителен тип продукти. Освен всичко това калъфката е изработена от 100% памучен материал, така че Вие съвсем спокойно ще си я ползвате и като обикновенна възглавница, върху която ще спите сладко сладко на меко и удобно място.

 

Светлината, която сте нарисували ще свети на Вашата възглавница за около 10 минути, а след това започва да избледнява и Вие можете да нарисувате нова рисунка, на която да се радвате и забавлявате. И така до безкрай. Възглавницата дори може да се пере на 30 градуса и това няма да намали по никакъв начин ефекта от светещите рисунки.

 

Стоките, които ще видите в онлайн магазин Beautyfullive.eu са наш собствен внос. Ние работим с фирми на едро, така че, ако Вие сте фирма можете да станете наш партньор.

 

Желаем Ви щастлив и прекрасен живот!

марки
Подреди по