Светещи тениски

Светещи тениски

Едно наистина ново и уникално предложение за всички наши клиенти. Ние от Beautyfullive.eu предлагаме на Вашето внимание един съвсем нов и изключително интригуващ продукт. Това са светещи тениски с марката Channel. 

 

Тези тениски са предназначени за деца и са в различни размери разделени според различните години на детето. както следва са разделени на следните размери: 3-4г, 5-6г, 7-8г, 9-11г, и 12-14г. Те са уникални със своята интригуваща светлина. Светлината не просто свети или се отразява, а Вие сами решавате какво да нарисувате върху своята тениска. Да, точно така! Вие сами рисувате върху тениската и след това Вашата собствена рисунка свети в тъмното. За целта всяка тениска се продава в комплект със специално лазерче, с помоща на което рисувате, а след това Вашата рисунка ще свети. Можете да рисувате безкрайно много като всяка рисунка ще се запази светеща около 5 минути, а след това рисувате нова рисунка.

 

Това е един Топ продукт в много европейски държави и ние вярваме, че и тук ще се превърне в Топ продукт. Ще стане съвсем скоро истинска мода и навсякъде около себе си вечерно време ще виждаме деца, на който тениските им светят в тъмното. Не само ще светят, но и светлината ще се променя, ще придобива различни форми и всичко това ще носи радост и огромно удоволствсие за всяко едно дете.

 

Всеки комплект включва специално лазерче, с което се рисува върху тениската, а самата тениска е изключително качествена. тя е изработена до съвършенство и прецизност във всеки детайл и е от 100% памук.

 

Разгледайте всичките наши предложения и изберете най-подходящото за Вас!

марки
Подреди по