За нас

Интернет магазин Beautyfullive.eu е под шапката на фирма Dzanev Ltd, която е част от DDGroup. Онлайн магазинът е създаден през 08.2021г. и неговата главна цел е да представя продуктите, които се внасят на пазара в България от фирма Dzanev Ltd. Ето за това всички стоки, които Вие откриете в нашия онлайн магазин Beautyfullive.eu са наш собствен внос. Освен това всички стоки се тестват и изпробват, което е гаранция за Вас нашите клиенти за сигурно високо качество и ниска цена. При закопуване на продукт от нас Вие всъщност го копувате от първоизточника. Това е най-доброто решение за всеки един потребител. Все едно да пиете вода от самия извор. А както всички знаем при извора водата е най-чиста и най-свежа.

 

Защо кръстихме този сайт Beautyfullive.eu? Буквално преведено на български език това означава Красив живот. Тук под думата красив нашето разбиране е доста общо, отколкото самата дума "Красив" може да се разбере с първо четене. В думата "Красив" тук ние сме сложили значението още на: щастлив, хубав, радостен, здравословен, хармоничен и не на послесно място красив. Красив още защото стоките, които предлагаме и внасяме се отнасят конкретно към красотата и здравето на абсолютно всеки човек. Още до забавлението, хобитата и приятните занимания както у дома, така и сред природата. Ето за това при нас ще откриете стоки като масажори срещу целулит, фитнес аксесоари, гребени, огледала и четки за грим, комплекти за маникюр и педикюр, или въобще всякакви стоки, които главната им цел е красивия външен вид на хората и тяхното здравословно състояние. Та кой не иска това? Да е здрав и красив! Кой не иска да е още щастлив, радостен и да носи щастие на тези около себе си с един страхотен подарък. Ние дори имаме продукти, които конкретно се отнасят до забавлението и щастието на децата. Има ли нещо по-хубаво за един човек от едно щастливо, радостно и усмихнато дете!

 

Така под думата "Красив" или " Beautyful" влагаме многозначителен смисъл. А след това добавяме към нея и думата "Живот" или "Live". Причината да сложим думата Живот като допълнение към заглавието, е че нашия стремеж е устремен към целия живот на човека. Всичко, което включва живота. Тоест моментите, които сме на вън с приятели и познати, или моментите в които сме си у дома и полагаме грижи за себе си или към дома си. Още моментите, в които сме на почивка или на работа, или пътуваме някъде и въобще всичко. Тоест целия живот на един човек с всички отделни моменти в него, а не само за един определен момент от живота. И накрая добавяме разширението ".eu" поради факта, че стоките, които ще срещнете при нас са от различни части на Европа. И Голяма част от тях имат европейски сертификат за качество.

 

Дори си позволихме да наречем нашия сайт не просто онлайн магазин, а цяла търговска улица. По примера на най-големите и най-хубавите търговски улици в България. На тях Вие можете да срещнете най-различни продукти и стоки и да задоволите всичките си желания. При нас също има голямо разнообразие от стоки, които не са определени само за нещо конкретно, а обхващат голяма част от всички човешки потребности. Все едно в един сайт не е един магазин, а един сайт е всички магазини на една голяма и хубава търговска улица. Ето поради тази причина Вие много често в описанията на сайта ще срещнете израза "Нашата търговска улица".

 

И малко думи за екипа, който стои зад този страхотен проект наречен Beautyfullive.eu. Всъщност ние сме 5 човека, които се грижим за сайта и всеки има различни отговорности отнасящи се към подръжката на сайта, изпълняване на поръчки, описания на продукти, счетоводни изчисления и прочие. 

 

А сега мога само да Ви пожелая много хубав и приятен престой или по-скоро разходка по нашата онлайн търговска улица, която ние нарекохме Beautyfullive.eu!